Palaute ja tukipalvelu

Jätä alapuolelle julkista palautetta (nimeä ei ole pakko kirjoittaa, jos et halua) – kommentoimme siihen mahdollisimman pian. Sekä palautteesi että siihen antamamme kommentti tulevat tälle sivulle näkyviin.

Jos haluat olla yhteydessä yksityisesti, siirry käyttötukeen, jossa hoidamme asiasi luottamuksellisesti.

Ota osaa keskusteluun

40 kommenttia

 1. Hienoa nähdä, että kehitystä tapahtuu koko ajan. Kiitokset tästä chatista ja muista persikan palveluista!

  1. Kiitos palautteesta. 🙂 Sivusto kehittyy edelleenkin, sitä mukaa kun ehdimme. Terveisin: Kirsikka

  1. Moi! Kiitos 🙂 käytettävyyttä fiksaillaan parhaillaan niin, että käyttö olisi mobiililaitteilla sujuvampaa. En osaa sanoa tarkkaa aikataulua, milloin tulee valmista, mutta työn alla kehitys joka tapauksessa on.

 2. Hei, kiitos teille että olette jaksaneet kehittää tällaisen ilmaisen sivuston ja vielä kehittäneet sitä näin pitkälle! Sivusto toimii oikein kivasti, ja toivotaan että sen suosio tästä kasvaa. Tämä on tärkeää homo- ja bi-yhteisölle, jolle nettiseuranhaku on väkisin aika tärkeä osa elämää, ainakin sinkkuna.

  1. Kiitos! Mukava kuulla, että täällä on myös tyytyväisiä käyttäjiä 🙂 Toivottavasti suosio kasvaa, viimeistään sitten, kun mobiilikäyttö paranee. Sen eteen tehdään kovasti töitä, mutta voi olla, että suuri päivitys on tulossa vasta myöhemmin kuluvana vuonna.

 3. Jee hyvä juttu ilman mainoksia ja rahastusta voi löytää vaikka elämän kumppanin

 4. Torstain ja perjantain ongelmat johtuivat jälleen palvelimen oikuttelusta. Pahoittelen pitkäksi venynyttä katkosta. Joka kerrasta opitaan jotain, ja pystytään varautumaan etukäteen entistä moninaisempiin ongelmiin. 🙂 Kiitos kaikille kärsivällisyydestä – mukava nähdä, että ihmiset löysivät chattiin kutakuinkin heti, kun se oli jälleen toiminnassa!

 5. Hienoa, että on tällainen ilmainen ja koko ajan kehittyvä palvelu. 🙂

 6. Miksi kännykkä ei enää toimi? Vielä ennen uudistusta toimi hyvin..nyt ei enää!!!

  1. Hei! Chatin mobiiliversio poistettiin käytöstä jo vuoden 2019 aikana, sillä siihen liittyi paljon ongelmia käytön ja tietoturvan kohdalla. Chatin käyttöliittymää on paranneltu niin, että sitä pystyy käyttämään älypuhelimellakin. Chatin kehittäminen jatkuu edelleen, ja käyttö älypuhelimella tulee paranemaan vielä nykyisestä.

   1. Ei muutes pysty käyttämään älypuhelimelle!!!
    Näkyy pelkästään
    *Nimimerkit*
    Ei muuta!!

    1. Saat nimimerkkiluettelon joko esille tai pois näkyviltä tökkäämällä oikean yläkulman painiketta, sitä jossa on neljä valkoista viivaa päällekkäin. 🙂

 7. Hei! Voisiko seuranhakuilmoituksiin saada mahdollisuuden etsiä mieluisia ilmoituksia hakusanakentän avulla? Myös oma ja haettu sukupuoli sekä seksuaalinen suuntautuminen hakuehtoina helpottaisivat seuranhakua huomattavasti. Jonkinlaisesta maantieteelliseen läheisyyteen perustuvasta hakukentästä (esim. 5/10/20/50 jne. kilometrin päässä minusta) myöskin plussaa!

  1. Hei! Kiitos palautteesta. Seuranhakuosio on tämän vuoden aikana menossa kokonaan uusiksi, ja parempia hakukriteerejä on tarkoitus ottaa käyttöön. Maantieteelliseen sijaintiin perustuva tieto kuulostaa myös sopivalta. Kiitos hyvästä ehdotuksesta!

 8. Voisiko ilmoitusten poistosta tehdä helpompaa tai ainakin selkeämpää?

  Nyt on pari ilmoitusta, joista on vahtistusviesti hävinnyt, ja pitäisi saada pois niitä. Voitteko poistaa tällä pyynnöllä? Spostin saatte tämän liitteenä

  1. Hei! Ilmoitukset-osio on menossa täydelliseen remonttiin, ja ilmoitusten poistaminen on yksi parantuva asia muutoksen myötä. Jos sinulla on ilmoituksia jotka haluaisit poistaa, voisitko lähettää moderaattorille viestin täältä: https://persikka.net/tuki/

 9. Kirsikka eläkkeelle ja heti.Ei sovellu tälläiseen sättiin mihinkään valvojan rooliin.Alamme keräämään nimiä sivustolla,että tuo KIRSIKKA saa kenkää ja heti.. Ilkeä ihminen sätissä.

  1. Valvojien tehtävänä on varmistaa, että chatissa ei esiinny asiatonta materiaalia eikä mainostamista. Myös toistuviin käytöshäiriöihin puututaan, jos kyseessä on henkilö, jonka toiminta haittaa toistuvasti muita käyttäjiä. Nykyiset valvojat suoriutuvat erinomaisesti näistä tehtävistä, mutta jos haluat antaa muunlaisia esimerkkejä, tee ihmeessä niin.

  2. Ylläoleva vuodatushan on nimenomaan poistetun häirikön laatima. Tekemiini toimenpiteisiin kyseisen henkilön poistamiseksi tuli lisäksi toiveita siihen useiltakin chattia käyttäviltä ihmisiltä.

 10. Ilmoitukset -osio ei ole ainakaan itselläni toiminut enää pitkään aikaa. Jää jumiin sivua lataamaan kun yritän mennä sinne.

  1. Vikaa yritetään paikallistaa, jotta se saadaan toivottavasti pian korjattua.

 11. En pysty vahvistamaan ilmoitustani. Kun klikkaan vahvistuslinkkiä sähköpostissa, sivu jää jumiin. Onkohan tämä vika vain minulla, vai onko se ihan yleinen vika?

  1. Hei, vahvistuslomakkeella oli ongelma, joka on nyt korjattu. Toivottavasti saat vahvistettua ilmoituksesi nyt.

 12. Paska chat,julkaisevat laittomia tuotemerkillä varastettujakuvia luvatta,ns valvoja ei puutu asiaan kun ei osaa tai ei ymmärrä lakia!
  Poliisin olisi syytä puuttua tämän chatin toimintaan!!

  1. Otahan lasillinen virkistävää olutta tai kahvia, ja koita rauhoittua, hyvä ihminen.

 13. Voiko tehdä seuranhakuilmon myös parit (n+m) jotka hakevat bi henkilöitä 😉

  1. Kiitos palautteeesta! Kyllä voi – seuranhakuosio uudistuu kokonaisuudessaan lähikuukausina, ja tämä mahdollisuus otetaan huomioon. 🙂

 14. Kiitos tämän chatin ylläpidolle ja muille hyvin toimii kaikki täs chatis hyvää syksyä ja terveitä päiviä

 15. Jee, hyvä että ei enää jää online-status kummittelemaan niin pitkäksi aikaa kun loggaa ulos. Siniset ilmoituskuplat chat-huoneessa uusista viesteistä peittää asetukset-näppäimen hetkeksi. Ja joskus, kun loggaa takaisin sisään niin privatabin kohdalla näkyy punaisella ilmoituksia viesteistä, ihan kuin olisi uusia viestejä tullut henkilöltä, mutta ne ovatkin vanhoja jo nähtyjä viestejä. Olisiko mahdollista saada äänimerkki pelkästään privaattiviesteihin, mutta ei chat-huoneisiin? Mahtava appi! 🙂

  1. Kiitos palautteista! Yritetään korjata nuo pienet viat piakkoin. Äänten osalta pohditaan jopa kokonaan niistä luopumista 🙂

  1. Olet oikeassa ja olemme samaa mieltä 🙂 Sana tulee kirjoittaa kokonaan pienillä kirjaimilla. Monet tabletit ja älypuhelimet korjaavat sanaan ison alkukirjaimen, jolloin lomakkeen tarkistustoiminto ei enää tunnistakaan sitä oikeaksi vastaukseksi. Tästä tyhmästä tarkistuksesta pääsemme piakkoin eroon, kun ilmoitukset-osion uudistuminen valmistuu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.