Palaute ja tukipalvelu

Jätä alapuolelle julkista palautetta (nimeä ei ole pakko kirjoittaa, jos et halua) – kommentoimme siihen mahdollisimman pian. Sekä palautteesi että siihen antamamme kommentti tulevat tälle sivulle näkyviin.

Jos haluat olla yhteydessä yksityisesti, siirry käyttötukeen, jossa hoidamme asiasi luottamuksellisesti.

Ota osaa keskusteluun

52 kommenttia

    1. Jos nimimerkkisi on unohtunut, voit kysyä sitä lähettämällä tukitiketin Persikan tukisivulta. Pyyntö on tehtävä siitä sähköpostiosoitteesta jota olat käyttänyt tilin luomisessa.

 1. Hienoa nähdä, että kehitystä tapahtuu koko ajan. Kiitokset tästä chatista ja muista persikan palveluista!

  1. Kiitos palautteesta. 🙂 Sivusto kehittyy edelleenkin, sitä mukaa kun ehdimme. Terveisin: Kirsikka

  1. Moi! Kiitos 🙂 käytettävyyttä fiksaillaan parhaillaan niin, että käyttö olisi mobiililaitteilla sujuvampaa. En osaa sanoa tarkkaa aikataulua, milloin tulee valmista, mutta työn alla kehitys joka tapauksessa on.

 2. Hei, kiitos teille että olette jaksaneet kehittää tällaisen ilmaisen sivuston ja vielä kehittäneet sitä näin pitkälle! Sivusto toimii oikein kivasti, ja toivotaan että sen suosio tästä kasvaa. Tämä on tärkeää homo- ja bi-yhteisölle, jolle nettiseuranhaku on väkisin aika tärkeä osa elämää, ainakin sinkkuna.

  1. Kiitos! Mukava kuulla, että täällä on myös tyytyväisiä käyttäjiä 🙂 Toivottavasti suosio kasvaa, viimeistään sitten, kun mobiilikäyttö paranee. Sen eteen tehdään kovasti töitä, mutta voi olla, että suuri päivitys on tulossa vasta myöhemmin kuluvana vuonna.

 3. Jee hyvä juttu ilman mainoksia ja rahastusta voi löytää vaikka elämän kumppanin

 4. Torstain ja perjantain ongelmat johtuivat jälleen palvelimen oikuttelusta. Pahoittelen pitkäksi venynyttä katkosta. Joka kerrasta opitaan jotain, ja pystytään varautumaan etukäteen entistä moninaisempiin ongelmiin. 🙂 Kiitos kaikille kärsivällisyydestä – mukava nähdä, että ihmiset löysivät chattiin kutakuinkin heti, kun se oli jälleen toiminnassa!

 5. Hienoa, että on tällainen ilmainen ja koko ajan kehittyvä palvelu. 🙂

 6. Miksi kännykkä ei enää toimi? Vielä ennen uudistusta toimi hyvin..nyt ei enää!!!

  1. Hei! Chatin mobiiliversio poistettiin käytöstä jo vuoden 2019 aikana, sillä siihen liittyi paljon ongelmia käytön ja tietoturvan kohdalla. Chatin käyttöliittymää on paranneltu niin, että sitä pystyy käyttämään älypuhelimellakin. Chatin kehittäminen jatkuu edelleen, ja käyttö älypuhelimella tulee paranemaan vielä nykyisestä.

   1. Ei muutes pysty käyttämään älypuhelimelle!!!
    Näkyy pelkästään
    *Nimimerkit*
    Ei muuta!!

    1. Saat nimimerkkiluettelon joko esille tai pois näkyviltä tökkäämällä oikean yläkulman painiketta, sitä jossa on neljä valkoista viivaa päällekkäin. 🙂

 7. Hei! Voisiko seuranhakuilmoituksiin saada mahdollisuuden etsiä mieluisia ilmoituksia hakusanakentän avulla? Myös oma ja haettu sukupuoli sekä seksuaalinen suuntautuminen hakuehtoina helpottaisivat seuranhakua huomattavasti. Jonkinlaisesta maantieteelliseen läheisyyteen perustuvasta hakukentästä (esim. 5/10/20/50 jne. kilometrin päässä minusta) myöskin plussaa!

  1. Hei! Kiitos palautteesta. Seuranhakuosio on tämän vuoden aikana menossa kokonaan uusiksi, ja parempia hakukriteerejä on tarkoitus ottaa käyttöön. Maantieteelliseen sijaintiin perustuva tieto kuulostaa myös sopivalta. Kiitos hyvästä ehdotuksesta!

 8. Voisiko ilmoitusten poistosta tehdä helpompaa tai ainakin selkeämpää?

  Nyt on pari ilmoitusta, joista on vahtistusviesti hävinnyt, ja pitäisi saada pois niitä. Voitteko poistaa tällä pyynnöllä? Spostin saatte tämän liitteenä

  1. Hei! Ilmoitukset-osio on menossa täydelliseen remonttiin, ja ilmoitusten poistaminen on yksi parantuva asia muutoksen myötä. Jos sinulla on ilmoituksia jotka haluaisit poistaa, voisitko lähettää moderaattorille viestin täältä: https://persikka.net/tuki/

 9. Kirsikka eläkkeelle ja heti.Ei sovellu tälläiseen sättiin mihinkään valvojan rooliin.Alamme keräämään nimiä sivustolla,että tuo KIRSIKKA saa kenkää ja heti.. Ilkeä ihminen sätissä.

  1. Valvojien tehtävänä on varmistaa, että chatissa ei esiinny asiatonta materiaalia eikä mainostamista. Myös toistuviin käytöshäiriöihin puututaan, jos kyseessä on henkilö, jonka toiminta haittaa toistuvasti muita käyttäjiä. Nykyiset valvojat suoriutuvat erinomaisesti näistä tehtävistä, mutta jos haluat antaa muunlaisia esimerkkejä, tee ihmeessä niin.

  2. Ylläoleva vuodatushan on nimenomaan poistetun häirikön laatima. Tekemiini toimenpiteisiin kyseisen henkilön poistamiseksi tuli lisäksi toiveita siihen useiltakin chattia käyttäviltä ihmisiltä.

 10. Ilmoitukset -osio ei ole ainakaan itselläni toiminut enää pitkään aikaa. Jää jumiin sivua lataamaan kun yritän mennä sinne.

  1. Vikaa yritetään paikallistaa, jotta se saadaan toivottavasti pian korjattua.

 11. En pysty vahvistamaan ilmoitustani. Kun klikkaan vahvistuslinkkiä sähköpostissa, sivu jää jumiin. Onkohan tämä vika vain minulla, vai onko se ihan yleinen vika?

  1. Hei, vahvistuslomakkeella oli ongelma, joka on nyt korjattu. Toivottavasti saat vahvistettua ilmoituksesi nyt.

 12. Paska chat,julkaisevat laittomia tuotemerkillä varastettujakuvia luvatta,ns valvoja ei puutu asiaan kun ei osaa tai ei ymmärrä lakia!
  Poliisin olisi syytä puuttua tämän chatin toimintaan!!

  1. Otahan lasillinen virkistävää olutta tai kahvia, ja koita rauhoittua, hyvä ihminen.

 13. Voiko tehdä seuranhakuilmon myös parit (n+m) jotka hakevat bi henkilöitä 😉

  1. Kiitos palautteeesta! Kyllä voi – seuranhakuosio uudistuu kokonaisuudessaan lähikuukausina, ja tämä mahdollisuus otetaan huomioon. 🙂

 14. Kiitos tämän chatin ylläpidolle ja muille hyvin toimii kaikki täs chatis hyvää syksyä ja terveitä päiviä

 15. Jee, hyvä että ei enää jää online-status kummittelemaan niin pitkäksi aikaa kun loggaa ulos. Siniset ilmoituskuplat chat-huoneessa uusista viesteistä peittää asetukset-näppäimen hetkeksi. Ja joskus, kun loggaa takaisin sisään niin privatabin kohdalla näkyy punaisella ilmoituksia viesteistä, ihan kuin olisi uusia viestejä tullut henkilöltä, mutta ne ovatkin vanhoja jo nähtyjä viestejä. Olisiko mahdollista saada äänimerkki pelkästään privaattiviesteihin, mutta ei chat-huoneisiin? Mahtava appi! 🙂

  1. Kiitos palautteista! Yritetään korjata nuo pienet viat piakkoin. Äänten osalta pohditaan jopa kokonaan niistä luopumista 🙂

  1. Olet oikeassa ja olemme samaa mieltä 🙂 Sana tulee kirjoittaa kokonaan pienillä kirjaimilla. Monet tabletit ja älypuhelimet korjaavat sanaan ison alkukirjaimen, jolloin lomakkeen tarkistustoiminto ei enää tunnistakaan sitä oikeaksi vastaukseksi. Tästä tyhmästä tarkistuksesta pääsemme piakkoin eroon, kun ilmoitukset-osion uudistuminen valmistuu.

 16. Chatin käyttäminen kuluttaa muistia ja nostaa prosessorikuormat tappiin ainakin Firefoxilla. Tämä johtaa pitkittyessään chatin jumittumiseen.

 17. Ilmoituksissa on vähän hassut maantieteelliset sijainnit. Landella homostellessa, ei ole hirveästi valinnanvaraa ja on tyypillistä tehdä pitkiäkin matkoja. Olisi kiva jos voisi valita koko maakunnan ilmoitukset näkyviin tai tehdä ilmoituksen näkyviin koko alueelle.
  Samoin Uudellemaalle voisi tehdä Länsi-, Keski- ja Itä-Uudenmaan paikkakunnat, kun nykyinen pk-seutu keskeisyys jättää sellaiset puoli miljoonaa ihmistä peittoon.

  1. Kiitos palautteesta, olet oikeassa. Ilmoitukset-osio on uudistumassa parhaillaan, ja tämä palaute otetaan uudistuksissa huomioon.

 18. Tämä todella on paikka, mihin kaikki mahtuvat. Kukaan ei näytä etsivän oikeaa seuraa. Johtuuko siitä, että ilmainen koko chat, en tiedä. Itse en ainakaan minuuttiakaan käytä enää ko. paikkaan. Täynnä trolleja ja viestejä tulee henkilöiltä, jotka tietävät, etten etsi seuraa oman kaupunkini ulkopuolella. Helppo se on moderaattoreiden mitään olla sanomatta, kun ruudun toisella puolella voi kirjoittaa, mitä vaan haluaa. Kritiikkiäkään, edes rakentavaa sellaista ei eräs nimeltä mainitsematon moderaattori näytä hyväksyvän. Ymmärrän täysin, miksi Persikka.net on tuhannes osa siitä, mitä oikeat seuranhakuchatit ovat – Paikka on tarkoitettu elämään kyllästyneille henkilöille, jotka kerääntyvät keskustelussa yhteen paremman huomisen toivossa. Ajatuksena tämä kaunis kyllä, mutta.. ”sunshines and rainbows won’t bring it!” Ilman jäsenmaksua, ei täältä seuraa löydy. Joten poistaa voisi koko chat-ominaisuuden.

  1. Kiitos palautteesta! Persikka.net on tosiaan chat sekä seuranhakuilmoituksia välittävä sivusto. Chatissa moni on ihan vain keskustelemassa, eikä välttämättä etsimässä seuraa. Näinhän se on kaikissa chateissa sekä seuranhakusovelluksissa. Varovaisuus on aina hyväksi, sillä kukaan ei voi taata, mitä ruudun toisella puolella on. Jos itselleen ja omiin kriteereihin sopivaa seuraa ei tunnu löytyvän, valitettavasti moderaattorit, Persikan kehittäjä tai kukaan muukaan ei asialle ymmärrettävästi voi mitään. Me jokainen etsimme tahoillamme jotain – joskus löydämme, joskus emme.

   Chatissa on yli viisi tuhatta rekisteröitynyttä käyttäjää ja päivittäin lähes tuhat ihmistä käy linjoilla juttelemassa. Meillä ei ole pienintäkään aikomusta sulkea chattia. 🙂

 19. Ilmoitusta ei voi tehdä
  Kum kaksi plus kolme on minusta Viisi… teidän järjestelmä on eri mieltä??

  1. Vastaus on viisi pienillä kirjaimilla. Moni älypuhelin ja tabletti yrittää korjata ensimmäisen alkukirjaimen isoksi.

 20. Pystyykö ilmoituksen poistamaan, jos ei enää ole tallessa ilmoituksen vahvistamisen sähköpostia?

  1. Voit pyytää poistamaan ilmoituksen tekemällä tukitiketti Persikan tukisivulta. Tarvitsemme sähköpostiosoitteen, josta ilmoitus on tehty sekä linkin ilmoitukseen tai ilmoituksen otsikon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *