Katselin mökin ikkunasta ulos. Sää oli lämmin, ja aamu rauhallinen. Päällä oli pelkät bokserit ja t-paita, muuten olisi tullut aivan liian lämmin. Olimme syöneet aamupalaa jo hyvän aikaa sitten, sekä miettineet, että illalla voisi lämmittää taas saunan. Edellisillan sauna ja uinti olivat taanneet sen verran raukean olon, että olin ainoastaan hoidellut sinut käsin. Aamulla molemmilla oli jo kovempi panetus, mutta suihinotolla alkanut aamu keskeytyi, kun veljesi soitti taas jollakin kiireisellä asiallaan.

Ajatukseni keskeytyi, kun tulit keittiöstä ja lempeän käskevällä äänellä komensit.

”Hei, poika, sohvalle. Pylly pystyyn.”
”Okei…”

Suuntasin sohvalle. Laskin bokserit, riisuin paidan ja nostin peppuni tarjolle.

”Peppu paremmin tarjolle”
”Ai näin” sanoin korjatessani asentoani
”Juuri noin, hyvä poika”

Pian tunsin liukkarilla valellun sormesi uppoavan peppureikääni. Liukastit pyllyä, et niinkään lämmitellyt reikää. Odotus kasvoi. Tiesin, että olen onnekas kolmekymppinen kundi, kun saan parikymmentä vuotta vanhemmalta mieheltä vakituisesti paksua kyrpää. Irtauduin ajatuksistani tuntiessani paksun, lämpimän terskan pepulla. Hyvin liukastettu kyrpä painui sisään, voimalla ja koko mitalta heti – vavahdin, sillä jo ensimmäinen työntö aiheutti touhutippojen lentämistä. Samalla mietin, että alun perusteella tästä tulee raju kyyti…

Aloit painamaan peppuani pitkin vedoin. Kehuit, miten olen sun kiltti peppulutka, iskän oma pikkuhuora. Huomasin, että tuhmat puheet aiheutti kivikovan stondiksen mulle, ja pian suustani pääsikin pyyntöjä.

”Voitko iskä naida mua, voitko panna oikein kunnolla”
”Mitä? Ei kuulu.”
”Voitko iskä nussia mun persettä kunnolllaaaaa”

Kiihdytit tahtia kesken lauseen, ja huomasin, että sain jo ensimmäinen, joskin pienen, peppuorgasmin ja roiskin muutaman tipan spermaa sohvalle.

”Miten sanotaan, huora?”
”Ki-ki-kiitos iskä, kiitos että nussit persettä, kiiiitos”
”Hyvä poika, pojalla on ihana huoranperse, sitä on ihana naida”

Panit peppuani euforisen loppumattomalta tuntuvan ajan. Pian hidastit, ja komensit minut uuteen asentoon.

”Selällesi. Jalat kohti kattoa. Levitä jalkoja ja perse esiin”

Laitoit tyynyn selän alle ja asettelit niin, että perse on oikein kunnolla tarjolla. Valutit liukuvoidetta kunnolla reiälle. Tunsin, miten kolme sormea työntyi vaativasti reikään. Neljäs sormi.

Valutin touhutippoja ja spermaa vatsalleni, kun neljä sormea painui ulos ja sisään reikään ja kehuit, miten irstas löysä reikä sun poikahuoralla on. Lopetit hetkeksi, mutta käskit pitämään perseen esillä. Levitit liukuvoidetta kädelle, toit sen löystyneelle perseelle… ja painoit koko nyrkin sisään, hitaasti mutta varmasti.

Aloitit rauhallisesti, mutta pian kiusasit tavalla, jonka tiesit toimivan: vedit käden melkein ulos, venyttäen peppureiän todella isoksi – ja pysähdyit. Annoit käden liukua takaisin pyllyyn. Teit tätä useita kertoja.

”Tykkääkö poju?” kysyit, samalla kun liikutit isoa nyrkkiä suolessa
”Ty-ty-tykkään” sopersin, kiimassa.

Jatkoit hetken, kunnes otit nyrkin ulos.

”Noniin, nyt vasta poikaa aletaan nyrkkinaimaan! Takaisin nelinkontin, pikkuhuora” komensit

Tottelin kiltisti ja kiimaisena toin pepun valmiiksi. Liukkaria hieman ja jatkoit nyrkin painamista sisään ja ulos. Vapisin kiimasta.

”Mä tuun, mä tuuuuun” huusin – ja laukesin.

Laitoit vapaana olleen käden pippelini eteen ja sait lähes kaikki spermat kämmenellesi. Otit käden ulos, ja laitoit spermaisen käden takaisin sisään. Jatkoit nyrkkinaintia kunnolla, välillä taas kiusallasi venyttäen reikää. Pian vedit nyrkin ulos vauhdilla, sillä hetkellä sain kehon läpi kulkevan peppuorgasmin – jälleen. Taas mietin, että oon maailman onnekkain bottom, kun mulla on Top, joka jaksaa venyttää ja käyttää mun peppua näin antaumuksella.

Hait penisrenkaan ja toit kyrvän suun eteen. Imin hetken, mutta kyrpä oli jo muutenkin niin kova, että asettelit kyrvän reiälle… ja nussit kuin pientä huoraa. Löysässä ja käytetyssä perseessä alkoi jo tuntumaan, mutta nautin silti joka hetkestä. Tunsin pian, että alat olemaan lähempänä kliimaksia.

”Iskä tulee ihan kohta”
”Joo, joo, saanhan mä ne sisään?”
”Tietysti”
”Kiitos, ihanaa, kiitos että siemennät muu-uu-uut” vaikeroin, kiimassa ja käytettynä
”Nyt tulee, nyt tuleee”

Laukesit voimalla, ja paljon. Osan spermasta painoit syvälle peppuun, osan laskit lähemmäs reikää. Makasimme hetken yhdessä, sun hieman löystynyt kyrpä mun pyllyssä. Hikisinä, raukeina, nussineina. Vedit kyrvän ulos. Mun peppureikä jäi hieman auki ja tunsin, miten lämmin sperma valuu hiljalleen reiästä ulos. Nousit hieman yllättäen ylös, otit hellästi hiuksista kiinni, jolloin tiesin että mitä haluat. Aloin imemään sun kyrpää, sitä samaa, joka oli juuri lauennut mun peppuun.

”Hyvä poika, putsaa iskän kyrpä kiltisti…”
”Mmmmhm” sain äänneltyä, paksu kyrpä suussa
”Just noin, juuri noin poju, putsaa vaan koko kyrpä”

Imin kyrvän puhtaaksi ja puolikovaksi, spermat pyllystä valuen. Oli kuitenkin aika jatkaa arkisia askareita, molemmat tyytyväisinä.

”Hei, poika” kuului hetken päästä keittiöstä”
”Niin?”
”Illalla on sitten sauna”
”Joo, niin ajattelin”
”Kutsuin Maken meille kylään”

Äsken niin tyydytetty peppu alkoi uudestaan kaipaamaan käyttöä, Make kun oli jo vanha tuttu – meidän vakkarikimppakaveri, jolle olen iskän pyynnöstä jakanut peppua myös. Tiesin, että illalla saan siis kahta kyrpää kerralla. Kiima iski uudestaan, ja jo minuutit alkoivat tuntumaan pitkiltä.

”Ainiin, poju, vielä yksi juttu”
”Niiiiin?”
”Make tuo myös jonkun kaverinsa. Pepun pitää sitten kestää.”
”Kiitos, iskä. Kyllä se kestää”
”Tiedän, poika, oot syntynyt jakamaan persettä.”

Sytyttikö? Haluatko olla tarinan iskä? Laita viestiä 🙂

Ota osaa keskusteluun

2 kommenttia

    1. Testivastaus. Kommentti tulee näkyville vasta, kun moderaattori on hyväksynyt sen. Tällä ehkäistään spämmin kertymistä palautesivulle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.